Tickets verkopen

via Ticketdog zo geregeld!

Bij Ticket Dog houden we het graag eenvoudig: ons doel is om evenementorganisatoren te voorzien van een alles-in-één, gebruiksvriendelijke en betrouwbare ticketdienst. Of je nu behoefte hebt aan een geavanceerd systeem voor de verkoop van tickets, hulp nodig hebt bij het beheren van de toegang of technische ondersteuning zoekt, we zijn er om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

We zijn ons ervan bewust dat elk evenement uniek is met eigen specifieke wensen. Daarom hanteren we een complete service-aanpak die flexibel meebeweegt om ervoor te zorgen dat jouw evenement soepel verloopt.

Klantenservice?

Regelen we voor jou

We begrijpen dat het organiseren van een evenement een flinke uitdaging is. Daarom nemen we de klantenservice graag volledig voor onze rekening, zodat jij je kunt focussen op alles wat bijdraagt aan het succes van je evenement.

Of het nu gaat om vragen over de aankoop van tickets, informatie over toegang, of zorgen van bezoekers, ons klantenserviceteam staat altijd klaar. We streven ernaar een soepele en zorgeloze ervaring te bieden aan zowel organisatoren als deelnemers, door eventuele problemen met tickets en service snel en vakkundig op te lossen.

Aanpasbare Ticketingoplossingen

Ongeacht of je een klein evenement organiseert of een groots opgezette productie op touw zet, onze ticketoplossingen zijn flexibel en aanpasbaar aan de omvang en het type van jouw evenement. Ons aanbod varieert van simpele online ticketverkoop tot complexe systemen voor verschillende toegangsniveaus, de verkoop van munten, en de mogelijkheid om tickets te printen en te verkopen via geselecteerde verkooppunten.

Eenvoudig Beheer

Ons geavanceerde platform maakt het mogelijk om met gemak tickets aan te maken, ticketshops in te richten, en kortingscodes te genereren. Dankzij het uitgebreide dashboard krijg je toegang tot alle belangrijke informatie op één plek. Je kunt de ticketverkoop in real-time volgen, optimaal gebruikmaken van de verschillende functies binnen ons systeem, en de beschikbare data inzetten voor effectieve marketingstrategieën.

Naadloze Ervaring voor Bezoekers

We zorgen voor een vlotte, veilige en gebruiksvriendelijke ervaring voor jouw gasten. Of het nu gaat om mobiele tickets, printbare tickets of op de dag van het evenement tickets verkopen aan de deur? Alles is mogelijk!

Wij beschikken over mobiele pinautomaten met printers, waardoor deurverkoop een fluitje van een cent wordt. Alle verkochte tickets worden automatisch overzichtelijk weergegeven in het dashboard.

Servicekosten

Voor de organisatie zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van ons online systeem en is daarom ideaal voor alle soorten evenementen. Er wordt echter een vast bedrag aan servicekosten berekend per gegenereerd ticket.

Deze servicekosten worden bovenop het entreebedrag in het afrekenproces toegevoegd, en zullen door de bezoeker worden betaald. Zo maak je als organisatie gebruik van een geavanceerd ticketsysteem zonder zelf te investeren.

TICKETDOG APP

Scan tickets eenvoudig met de Ticket Dog webscanner

GRATIS SCANSERVICE

Bij evenementen met meer als 500 bezoekers

FYSIEKE TICKETS

Verkoop van fysieke tickets op elke gewenste locatie

UNIEKE QR-CODE

Vervalsing of kopiëren van tickets is niet mogelijk

Wij zijn...

Ticket Dog

Wij zijn Lars en Jesper, de gezichten achter Ticket Dog. Voordat we Ticket Dog hebben opgericht, waren we zelf volop bezig in de horeca en evenementenwereld. Daar hebben we ondervonden wat organisatoren nodig hebben en waar ze tegenaan lopen. Dus dachten we: waarom niet zelf de oplossing bieden? Zo is Ticket Dog geboren, jouw full service ticket partner die écht snapt wat er speelt bij een evenement.

Wat maakt Ticket Dog onderscheidend? Onze nadruk ligt op persoonlijk contact, service en deskundige ondersteuning. Als ondernemers met een nuchtere, plattelandsmentaliteit zijn we trouw gebleven aan onze kernwaarden. Bij Ticket Dog staat jouw evenement centraal. Of je nu een geavanceerd ticket verkoopsysteem nodig bent, ondersteuning bij toegangscontroles of technische assistentie, wij staan klaar om aan jouw specifieke eisen te voldoen.

wijzijnticketdog-ticketdog

Features & Opties

Bij Ticket Dog geloven we dat jouw succes ons succes is. We hebben een bewezen staat van dienst als betrouwbare partner voor evenementenorganisatoren van uiteenlopende aard.

Onze diepgaande ervaring in de evenementenindustrie en ons streven naar innovatie onderscheiden ons van de rest. We zetten ons in om jouw evenement vlekkeloos en succesvol te laten verlopen, van begin tot eind.

Ben je op zoek naar een geschikt platform om snel en volledig gratis online tickets te verkopen voor jouw evenement? Ons ticketsysteem is geschikt voor elk type evenement! Of het nu gaat om online of offline ticketverkoop, wij kunnen de ticketverkoop voor jouw evenement volledig verzorgen.

Onze speciaal ingerichte ticketshop is ontworpen voor optimale conversie en een geweldige klantbeleving.

Voeg persoonlijke tekst toe, upload flyers en gebruik kortingscodes om je evenement te versterken. Of je nu een concert, feest of zakelijke bijeenkomst organiseert, onze flexibele ticketshop past zich aan aan jouw behoeften.

Bij elk evenement bieden we een scala aan ticketopties. Personaliseer de lay-out, maak eenvoudig productgroepen aan en kies voor munten-tickets.

Geen gedoe meer met overbelaste ticketshops en lange wachtrijen! Bij evenementen met een grote toestroom aan bezoekers introduceren wij ons slimme wachtrijsysteem. 

Zodra het aantal bezoekers in de ticketshop een piek bereikt, schakelt ons systeem automatisch in. Als een bezoeker aan de beurt is zal hij automatisch doorgestuurd worden naar de ticketshop. Dit zorgt niet alleen voor een stabiele werking van het platform, maar garandeert ook een soepele ervaring voor jouw klanten.

Als organisator is het mogelijk om een Kickback Fee per ticket in te stellen. Dit is een kunstmatige verhoging van de servicekosten die boven op de bestaande servicekosten komt.

Verstuur moeiteloos gastenlijsttickets! Of je nu één ticket per keer of in bulk naar meerdere personen wilt sturen, het is allemaal mogelijk. Maak het beheren van je gastenlijst eenvoudig en efficiënt.

Creëer met gemak 1 tot 25.000 kortingscodes met slechts één klik! Ontvang een exportbestand met alle gegenereerde codes, klaar om in te zetten voor krachtige marketingcampagnes. Vereenvoudig het proces en versterk je promotiestrategie.

Optimaliseer de klantenservice met onze ingebouwde SMS-functie in elke ticketshop! Tegen een vast tarief per bestelling ontvangen klanten automatisch enkele uren voor het evenement een SMS met de link naar hun tickets. 

Beslaat jouw evenement meerdere dagen en wil je bezoekers een voordelige combinatiedeal aanbieden? Dan is een passe-partout ticket de ideale oplossing. Hiermee kunnen meerdere tickets worden samengevoegd tot één product.

Interesse gewekt?

Neem vandaag nog contact op met Ticket Dog