Ticketcontrole

Bij Ticket Dog maken we tickets scannen eenvoudig. Bij evenementen met meer dan 500 personen bieden wij een gratis scanservices aan. Voor evenementen met minder dan 500 verkochte tickets, kun je gebruikmaken van onze handscanners in bruikleen of de handige webscanner. We bieden diverse ingangs- en scansopties om een foutloze scanervaring te garanderen.

Het scansysteem dat samenwerkt met handscanners is uitgerust met simkaarten voor landelijke dekking. Zo zorgen wij voor een soepele en betrouwbare toegangscontrole op elk evenement.

Bij grotere evenementen leggen wij standaard een eigen wifi-netwerk aan op de scanlocaties. In gevallen waar geen stabiele internetverbinding beschikbaar is, gaan wij graag in overleg met de organisatie om een passende oplossing te vinden. Op die manier streven we ernaar om op elke locatie een betrouwbare scanservice te bieden.

Toegangssluizen

Verwacht je meer dan 1000 bezoekers per avond die binnen een korte periode het evenemententerrein willen betreden? Dan hebben wij de ideale oplossing met onze entreesluizen. Wij leveren de frames in bruikleen aan de organisatie. De enige vereiste is dat de organisatie bouwhekken met zeil levert. 

Het systeem staat binnen enkele minuten klaar en kan worden voorzien van leeftijdsbanners om bezoekers al naar de juiste sluis te leiden. Tot 10.000 bezoekers is dit systeem probleemloos inzetbaar. En het beste van alles: er zijn geen kosten verbonden aan dit systeem; dit is onze service.

Polsbandjes

Standaard Tyvek Bandjes
Voor een efficiënte en betaalbare oplossing bieden we Tyvek bandjes in verschillende kleuren en ontwerpen. Deze bandjes zijn ideaal voor evenementen waar snelheid en eenvoud van essentieel belang zijn. Vanaf slechts 100 stuks kun je jouw evenement voorzien van deze handige bandjes.

Geweven Stoffen Bandjes
Als je op zoek bent naar een meer verfijnde uitstraling, bieden onze gewoven stoffen bandjes een elegant en duurzaam alternatief. Deze bandjes kunnen worden aangepast met je evenementlogo, datum of speciale boodschap en voegen een vleugje exclusiviteit toe aan de ervaring van je gasten. Met een minimale bestelling van 100 stuks kun je deze op maat gemaakte bandjes verkrijgen.

Waarom Toegangsbandjes van Ticket Dog?
Onze toegangsbandjes zijn niet alleen functioneel, maar ook een verlengstuk van de uitstraling van jouw evenement. Ze bieden niet alleen een gestroomlijnde toegangscontrole, maar dienen ook als herinnering aan een onvergetelijke gelegenheid. 

Deurverkoop

Tijdens jouw evenement “deurverkoop” tickets aanbieden? Bij elk evenement bieden wij de mogelijkheid om tickets aan de deur te kopen.

We beschikken over meerdere pinsystemen met printers die speciaal zijn ontworpen voor deurverkoop. Met deze systemen worden alle verkopen automatisch geregistreerd en overzichtelijk in ons systeem verwerkt. Voor de organisatie zijn er geen extra kosten verbonden aan deze service.

Vooraf nog vragen?

Neem contact op met Ticketdog